Syndetics cover image
Image from Syndetics

Alexandras utmaning / Tessa Dare ; översättning: Per Hagman.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Kvinnorna på Bloom SquarePublisher: Stockholm : Lovereads, [2022]Manufacturer: 2022Description: 345 sidorContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789188803412
Uniform titles:
  • The governess game Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 813.6 23/swe
Other classification:
  • Hce
Summary: Andra delen i Kvinnorna på Bloom Square – en historisk serie för romanceälskaren! När Alexandra Mountbatten tar sig an uppdraget att förvandla de föräldralösa, bråkiga och busiga flickorna Rosamund och Daisy till välartade unga damer verkar det först helt omöjligt. Snart inser Alexandra att flickorna behöver allt annat än disciplin, de behöver kärlek och uppmuntran. Men det är någonting flickornas förmyndare Chase Reynaus inte förstår. Chase är arvinge till hertigen och gör allt för att inte bli känslomässigt engagerad. I någon. Hur ska Alexandra nå hans hjärta, utan att riskera att krossa sitt eget?
List(s) this item appears in: Feelgood/Romance
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Korpens bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56916400056
Bok Roma bibliotek Vuxen Feelgood Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56916400055
Bok Slite bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56916400054
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Andra delen i Kvinnorna på Bloom Square – en historisk serie för romanceälskaren! När Alexandra Mountbatten tar sig an uppdraget att förvandla de föräldralösa, bråkiga och busiga flickorna Rosamund och Daisy till välartade unga damer verkar det först helt omöjligt. Snart inser Alexandra att flickorna behöver allt annat än disciplin, de behöver kärlek och uppmuntran. Men det är någonting flickornas förmyndare Chase Reynaus inte förstår. Chase är arvinge till hertigen och gör allt för att inte bli känslomässigt engagerad. I någon. Hur ska Alexandra nå hans hjärta, utan att riskera att krossa sitt eget?

Powered by Koha