Syndetics cover image
Image from Syndetics

Bokträdgården i Primrose Hill / Sarah Jio ; översättning: Maria Store.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: Stockholm : Printz Publishing, 2022Manufacturer: [Sverige?] : ScandBook AB Description: 393 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789177716242
Uniform titles:
  • With love from London Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 813.6 23/swe
Other classification:
  • Hce
Summary: En bokhandel i London visar sig innehålla alla svar till hennes förflutna… När Valentina Baker var elva år lämnade hennes mor Kalifornien och familjen för sitt hemland, England. Idag är Valentina vuxen, och arbetar som bibliotekarie. Livet är knappast på topp, speciellt eftersom hon är nyskild. Men i ett ödets nyck får hon reda på att hennes mor gått bort, och dessutom har efterlämnat sin lägenhet i London till Valentina. När hon anländer till London inser hon dock att hon inte bara har ärvt en bostad, utan även en bokhandel, som ligger i Primrose Hill. En bokhandel som Valentinas mor drivit i flera årtionden. Det visar sig att mamma Eloise hade många hemligheter, och samtidigt som Valentina förälskar sig mer och mer i Primrose Hill, börjar hon också pussla ihop sin mammas förflutna. Vem var Eloise egentligen? Bokträdgården i Primerose Hill av Sarah Jio är en njutbar feelgood om mödrar och döttrar, och kärleken till böcker. Fullspäckad av vackra brittiska miljöer och hopp.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bokbussen Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-05-24 80071539573
Bok Hemse bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 80071539571
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Feelgood Hce (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-05-06 80071539569
Bok Slite bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 80071539575
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

En bokhandel i London visar sig innehålla alla svar till hennes förflutna… När Valentina Baker var elva år lämnade hennes mor Kalifornien och familjen för sitt hemland, England. Idag är Valentina vuxen, och arbetar som bibliotekarie. Livet är knappast på topp, speciellt eftersom hon är nyskild. Men i ett ödets nyck får hon reda på att hennes mor gått bort, och dessutom har efterlämnat sin lägenhet i London till Valentina. När hon anländer till London inser hon dock att hon inte bara har ärvt en bostad, utan även en bokhandel, som ligger i Primrose Hill. En bokhandel som Valentinas mor drivit i flera årtionden. Det visar sig att mamma Eloise hade många hemligheter, och samtidigt som Valentina förälskar sig mer och mer i Primrose Hill, börjar hon också pussla ihop sin mammas förflutna. Vem var Eloise egentligen? Bokträdgården i Primerose Hill av Sarah Jio är en njutbar feelgood om mödrar och döttrar, och kärleken till böcker. Fullspäckad av vackra brittiska miljöer och hopp.

Li

Powered by Koha