Syndetics cover image
Image from Syndetics

Där kräftorna sjunger / Delia Owens ; översättning: Cecilia Berglund Barklem.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: [Stockholm] : Forum, [2022]Manufacturer: 2022Description: 369 sidor 18 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137504568
Uniform titles:
  • Where the crawdads sing Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 823 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hce
Summary: Internationell succé – nu på svenska. En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne ”Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne. När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv. ”Där kräftorna sjunger” var den mest säljande boken i USA 2019 och har blivit en internationell fenomentitel som älskas av läsare över hela världen.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Pocket Almedalsbiblioteket Vuxen Pockethylla Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 80071053273
Pocket Östergarns bibliotek Vuxen Pockethylla Hce (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-04-01 80071053271
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2020

Internationell succé – nu på svenska. En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne ”Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne. När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv. ”Där kräftorna sjunger” var den mest säljande boken i USA 2019 och har blivit en internationell fenomentitel som älskas av läsare över hela världen.

Powered by Koha