Syndetics cover image
Image from Syndetics

Träna ute med Sofia : enkla övningar för rörelse året om / Sofia Åhman med Marit Andersson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Norstedts, [2022]Manufacturer: 2022Description: 167 sidor illustrationer 24 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789113119342
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 613.71 23/swe
Other classification:
  • Rag
Summary: Har du börjat träna ute under coronapandemin och behöver ny inspiration? Kanske har du sedan länge insett fördelarna med att träna utomhus, att uppleva naturen samtidigt som du får ett skönt träningspass.I den här boken får du användbara övningar som du kan göra när du ändå är ute, på en vanlig promenad, på rundan i skogen, lekplatsen eller i utegymmet. Här finns massor av träningsförslag att testa, i trappor, i backar eller varför inte på bryggan. Träningen i boken är anpassad för alla årstider; sol och värme, regn och rusk, snö och kyla. Testa stavgång med intervaller eller öva upp styrkan med en helt vanlig sten eller bänk.Det är lätt att följa med när Sofia Åhman instruerar på sitt inspirerande sätt. Boken ger dig också praktiska tips kring klädsel och säkerhet. Med Sofias bästa tips och trix blir utomhusträningen både kul och effektiv!
List(s) this item appears in: Mobilitetsveckan
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Ra (Browse shelf(Opens below)) Available 80070546990
Bok Korpens bibliotek Vuxen Ra (Browse shelf(Opens below)) Available 80070546988
Total holds: 0

Har du börjat träna ute under coronapandemin och behöver ny inspiration? Kanske har du sedan länge insett fördelarna med att träna utomhus, att uppleva naturen samtidigt som du får ett skönt träningspass.I den här boken får du användbara övningar som du kan göra när du ändå är ute, på en vanlig promenad, på rundan i skogen, lekplatsen eller i utegymmet. Här finns massor av träningsförslag att testa, i trappor, i backar eller varför inte på bryggan. Träningen i boken är anpassad för alla årstider; sol och värme, regn och rusk, snö och kyla. Testa stavgång med intervaller eller öva upp styrkan med en helt vanlig sten eller bänk.Det är lätt att följa med när Sofia Åhman instruerar på sitt inspirerande sätt. Boken ger dig också praktiska tips kring klädsel och säkerhet. Med Sofias bästa tips och trix blir utomhusträningen både kul och effektiv!

Powered by Koha