Syndetics cover image
Image from Syndetics

Totalt bortglömd / Christina Lindström.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : B. Wahlströms, 2022Description: 164 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789132215278
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Gabriel har en stor familj, de är så många att det faktiskt är svårt att hålla reda på alla. Det blir smärtsamt tydligt för Gabriel när familjen ska åka på semester till Tyskland och helt enkelt glömmer Gabriel! När föräldrarna upptäcker att ett barn saknas är de redan på färjan och Gabriel får acceptera att han är ensam hemma. Eller, helt ensam är han inte, han har förstås hunden Beppe. Men ändå! För att lugna både sig själv och Beppe tar han en promenad, och då hittar han ett mystiskt brev. Någon hotar att bränna ner Gabriels skola, om han inte lyckas hitta en stor summa pengar som är gömda någonstans i stan. Gabriel fattar ingenting. Vem vill bränna ner skolan? Varför? Och vad har han med saken att göra? Först tänker han strunta i det hela, men tänk om hotet faktiskt är på allvar? Snart är Gabriel indragen i en mystisk skattjakt, där den ena ledtråden är märkligare än den andra. Totalt bortglömd är en skruvad historia, full av humor och oväntade vändningar.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071596753
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Beställd
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 45505141323
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071596755
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-06-03 80071596751
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071596757
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Gabriel har en stor familj, de är så många att det faktiskt är svårt att hålla reda på alla. Det blir smärtsamt tydligt för Gabriel när familjen ska åka på semester till Tyskland och helt enkelt glömmer Gabriel! När föräldrarna upptäcker att ett barn saknas är de redan på färjan och Gabriel får acceptera att han är ensam hemma. Eller, helt ensam är han inte, han har förstås hunden Beppe. Men ändå! För att lugna både sig själv och Beppe tar han en promenad, och då hittar han ett mystiskt brev. Någon hotar att bränna ner Gabriels skola, om han inte lyckas hitta en stor summa pengar som är gömda någonstans i stan. Gabriel fattar ingenting. Vem vill bränna ner skolan? Varför? Och vad har han med saken att göra? Först tänker han strunta i det hela, men tänk om hotet faktiskt är på allvar? Snart är Gabriel indragen i en mystisk skattjakt, där den ena ledtråden är märkligare än den andra. Totalt bortglömd är en skruvad historia, full av humor och oväntade vändningar.

Powered by Koha