Syndetics cover image
Image from Syndetics

Den första striden / Ömer Oguz.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Elektrogänget ; 1:a delenPublisher: Stockholm : B. Wahlströms, 2022Description: 234 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789132215254
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Sienna blev bortlämnad som bebis och har sedan dess flyttat mellan olika fosterhem. Trots att hon har försökt att passa in har ingen av familjerna velat adoptera henne, de säger att hon är konstig, att hon är obehaglig. Ingen förklarar vad de menar, men det är uppenbart att hon inte är som alla andra.Nu får Sienna en sista chans, när hon anländer till Madame L:s stora hus. Där bor redan tre andra föräldralösa barn och Sienna gör återigen sitt bästa för att inte vara till besvär. Snart inser hon dock att det är något mystiskt som pågår i huset. Det verkar som att de andra barnen har olika … krafter?Sienna förstår ingenting, men när hon en natt smyger ner i källaren hittar hon hemliga dokument. De handlar om henne, barnen och en kärnkraftsolycka som inträffade kort efter att Sienna föddes. Hänger olyckan ihop med barnens krafter, och innebär det att även Sienna har övernaturliga förmågor?Den första striden är den första delen i serien Elektrogänget. Det är en actionfylld bok om ett gäng oväntade superhjältar, men även om ensamhet och vänskap.
List(s) this item appears in: Sommarboken 2023 - Hjältar
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80070999516
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-07-11 80070999518
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80070999512
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80070999514
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80070999520
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Sienna blev bortlämnad som bebis och har sedan dess flyttat mellan olika fosterhem. Trots att hon har försökt att passa in har ingen av familjerna velat adoptera henne, de säger att hon är konstig, att hon är obehaglig. Ingen förklarar vad de menar, men det är uppenbart att hon inte är som alla andra.Nu får Sienna en sista chans, när hon anländer till Madame L:s stora hus. Där bor redan tre andra föräldralösa barn och Sienna gör återigen sitt bästa för att inte vara till besvär. Snart inser hon dock att det är något mystiskt som pågår i huset. Det verkar som att de andra barnen har olika … krafter?Sienna förstår ingenting, men när hon en natt smyger ner i källaren hittar hon hemliga dokument. De handlar om henne, barnen och en kärnkraftsolycka som inträffade kort efter att Sienna föddes. Hänger olyckan ihop med barnens krafter, och innebär det att även Sienna har övernaturliga förmågor?Den första striden är den första delen i serien Elektrogänget. Det är en actionfylld bok om ett gäng oväntade superhjältar, men även om ensamhet och vänskap.

Li

Powered by Koha