Syndetics cover image
Image from Syndetics

Stulet blod / David Renklint.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: StrömångePublisher: [Stockholm] : Bokförlaget Hedvig, [2022]Manufacturer: 2022Description: 101 sidor 18 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179711962
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hc.01,u
Summary: Sindra och Wille hårdtränar för att bli bättre på att använda sina krafter. Samtidigt försöker de ta reda på mer om det skumma företaget Stella som verkar ha kidnappat Moa.Plötsligt dyker en av männen från Stella upp i skolan. Han erbjuder alla elever att lämna blod för hälsokontroll. Men Sindra förstår att blodet i själva verket ska användas för att hitta fler unga med krafter. Sindra och Wille måste bryta sig in i Stellas labb och förstöra proverna innan de testas.Spänningen trappas upp och Sindra och Wille ställs inför sin svåraste utmaning hittills.Stulet blod är tredje delen i serien som kretsar kring den lilla orten Strömånge där oförklarliga krafter väcks hos unga efter ett oväder. En berättelse i högt tempo om mysterier, superkrafter, vänskap och störiga föräldrar.Bokförlaget Hedvig – lättare läsning för barn och vuxna.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 80071058992
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 80071058996
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 45505985913
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 80071058998
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 80071058994
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Sindra och Wille hårdtränar för att bli bättre på att använda sina krafter. Samtidigt försöker de ta reda på mer om det skumma företaget Stella som verkar ha kidnappat Moa.Plötsligt dyker en av männen från Stella upp i skolan. Han erbjuder alla elever att lämna blod för hälsokontroll. Men Sindra förstår att blodet i själva verket ska användas för att hitta fler unga med krafter. Sindra och Wille måste bryta sig in i Stellas labb och förstöra proverna innan de testas.Spänningen trappas upp och Sindra och Wille ställs inför sin svåraste utmaning hittills.Stulet blod är tredje delen i serien som kretsar kring den lilla orten Strömånge där oförklarliga krafter väcks hos unga efter ett oväder. En berättelse i högt tempo om mysterier, superkrafter, vänskap och störiga föräldrar.Bokförlaget Hedvig – lättare läsning för barn och vuxna.

Powered by Koha