Levande smitta / av Dan Smith ; illustrationer av Chris King ; översättning av Stefan Diös.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Märkliga saker ; 1Publisher: Helsingborg : Hegas, [2022]Manufacturer: 2022Description: 99 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180085960
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcg
Summary: Det är något märkligt som sker i Old River där Peter, Nancy och Amit bor. Nancys mamma har betett sig konstigt ända sedan gasbolaget lagt ner sin anläggning. Mamman står inte ut med ljus. Fryser hela tiden. Äter inget. Och ögonen är som döda. Snart är hon inte ensam om att bete sig märkligt. Allt fler i byn blir allt konstigare och konstigare. Märkliga saker är den nya serien för alla som älskar det övernaturliga. Läskigt, men lättsamt från den prisvinnande författaren Dan Smith. Aktuella teman som virus och miljöförstöring blandas med populära övernaturliga inslag från fantastiken. En spännande, ryslig bok om ett mysterium från underjorden. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071594367
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071594369
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071594365
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071594371
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071594363
Total holds: 0

Hegas-nivå: 3

Första svenska upplaga 2022

Det är något märkligt som sker i Old River där Peter, Nancy och Amit bor. Nancys mamma har betett sig konstigt ända sedan gasbolaget lagt ner sin anläggning. Mamman står inte ut med ljus. Fryser hela tiden. Äter inget. Och ögonen är som döda. Snart är hon inte ensam om att bete sig märkligt. Allt fler i byn blir allt konstigare och konstigare. Märkliga saker är den nya serien för alla som älskar det övernaturliga. Läskigt, men lättsamt från den prisvinnande författaren Dan Smith. Aktuella teman som virus och miljöförstöring blandas med populära övernaturliga inslag från fantastiken. En spännande, ryslig bok om ett mysterium från underjorden. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år

Powered by Koha