Syndetics cover image
Image from Syndetics

Asiatiska favoriter / Filip Poon ; foto: Matilda Lindeblad.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Bonnier fakta, [2022]Manufacturer: 2022Description: 191 sidor illustrationer 27 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178874392
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 641.595 23/swe
Other classification:
  • Qcabd-oe
  • Qcabd-oc
Summary: I Asiatiska favoriter hittar du den godaste maten från Asien i en och samma bok. En grundkokbok med 65 smaksäkra recept som är enkla att följa från Kina, Japan, Korea, Vietnam och Thailand. Det handlar om rätter som Filip Poon minns från barndomen och sådant han lärt sig att älska och laga som vuxen. Allt från hot pot-gryta till teriyakispett, krispig pekinganka, tonkatsufläsk, gyoza, stekta nudlar och bibimpab.Du får lära dig hur du får till de där autentiska smakerna och hittar harmonin med enkla medel men också baskunskaper kring råvaror, hur du viker dumplings, vad MSG är samt hur du kokar ris i en vanlig kastrull. Boken är indelad i fyra kapitel – vardag, streetfood, helg och smårätter – och rikligt illustrerad med både fotografier och teckningar.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Gråbobiblioteket Vuxen Qcab Checked out 2024-08-05 80071536225
Total holds: 0

7Mos vh

I Asiatiska favoriter hittar du den godaste maten från Asien i en och samma bok. En grundkokbok med 65 smaksäkra recept som är enkla att följa från Kina, Japan, Korea, Vietnam och Thailand. Det handlar om rätter som Filip Poon minns från barndomen och sådant han lärt sig att älska och laga som vuxen. Allt från hot pot-gryta till teriyakispett, krispig pekinganka, tonkatsufläsk, gyoza, stekta nudlar och bibimpab.Du får lära dig hur du får till de där autentiska smakerna och hittar harmonin med enkla medel men också baskunskaper kring råvaror, hur du viker dumplings, vad MSG är samt hur du kokar ris i en vanlig kastrull. Boken är indelad i fyra kapitel – vardag, streetfood, helg och smårätter – och rikligt illustrerad med både fotografier och teckningar.

Powered by Koha