Syndetics cover image
Image from Syndetics

Fara i kikaren / Cecilia Fansson, Stella Spente.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: MarbergmysteriernaPublisher: [Stockholm] : Bokförlaget Hedvig, [2022]Manufacturer: 2022Description: 96 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179713966
Other classification:
  • Hcg
Summary: Sverige, hösten 1897. Alma är tolv år och dotter till polismästaren i Marberg.En sen kväll hittas en död kropp i stadens bibliotek. Hela Marberg chockas av mordet. Almas pappa får i uppgift att utreda det. Strax efter får han ett brev som säger att han måste lägga ner fallet, annars kommer det bli hans tur härnäst!Alma och hennes bästa vän Lars, en gatupojke som rör sig som en skugga i staden, bestämmer sig för att göra sin egen utredning. Men de misstänkta är många och kanske är mördaren dem på spåren.Fara i kikaren är första delen i Marbergmysterierna – en historisk deckarserie om snabbtänkta Alma och hennes vapendragare Lars.Bokförlaget Hedvig – lättare läsning för barn och vuxna.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071569552
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 45506353933
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 45506353932
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80071569550
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-07-12 80071569548
Total holds: 0

Sverige, hösten 1897. Alma är tolv år och dotter till polismästaren i Marberg.En sen kväll hittas en död kropp i stadens bibliotek. Hela Marberg chockas av mordet. Almas pappa får i uppgift att utreda det. Strax efter får han ett brev som säger att han måste lägga ner fallet, annars kommer det bli hans tur härnäst!Alma och hennes bästa vän Lars, en gatupojke som rör sig som en skugga i staden, bestämmer sig för att göra sin egen utredning. Men de misstänkta är många och kanske är mördaren dem på spåren.Fara i kikaren är första delen i Marbergmysterierna – en historisk deckarserie om snabbtänkta Alma och hennes vapendragare Lars.Bokförlaget Hedvig – lättare läsning för barn och vuxna.

Powered by Koha