Ett oväntat äventyr / av: Zack Zombie ; översättning: Peter M. Eronson ; illustratör: Jan Paulusson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: En Minecraft-zombies dagbok ; bok 7Publisher: Helsingborg : Hegas, [2022]Manufacturer: 2022Description: 91 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180085564
Other classification:
  • Hcg
Summary: Den roliga resan till släkt-kalaset får en oväntad vändning när Zombie plötsligt är vilse i öknen! Självklart är det hans dumma lillebror som ställt till det! (Aaaargh!) Han är som tur är inte helt själv i alla fall. Kompisen Erik är där! (Hurra!) Och Zombies zombie-gris-man-kusin. (Okej, rätt bra.) Och Zombies lillebror såklart. (NEEEEJ!) Tillsammans måste de ta sig fram till släkt-kalaset innan det är för sent. För snart går nämligen solen upp ... De perfekta dagboks-böckerna för Minecraft-älskare. Genom humoristiska och lättlästa texter får vi följa med Zombie och kompisarna på knasiga äventyr i en välkänd dataspelsmiljö. Häng med när Zombie tampas mot en uppgående sol, mystiska främlingar, trassliga gångar och en superirriterande lillebror i del sju av serien läsarna älskar! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 45505202414
Barnbok Burgsviks bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-06-10 80071012165
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 45505202416
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Gaming Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-06-17 45505202418
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 45505202415
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 45505202417
Total holds: 0

Den roliga resan till släkt-kalaset får en oväntad vändning när Zombie plötsligt är vilse i öknen! Självklart är det hans dumma lillebror som ställt till det! (Aaaargh!) Han är som tur är inte helt själv i alla fall. Kompisen Erik är där! (Hurra!) Och Zombies zombie-gris-man-kusin. (Okej, rätt bra.) Och Zombies lillebror såklart. (NEEEEJ!) Tillsammans måste de ta sig fram till släkt-kalaset innan det är för sent. För snart går nämligen solen upp ... De perfekta dagboks-böckerna för Minecraft-älskare. Genom humoristiska och lättlästa texter får vi följa med Zombie och kompisarna på knasiga äventyr i en välkänd dataspelsmiljö. Häng med när Zombie tampas mot en uppgående sol, mystiska främlingar, trassliga gångar och en superirriterande lillebror i del sju av serien läsarna älskar! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Powered by Koha