Bland odlingar och omprov / av Anna Ahlund.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Fixa! ; 4Publisher: Helsingborg : Hegas, [2022]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2022Description: 46 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180086080
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.73 22 (machine generated)
Other classification:
  • uHc
Summary: Vårsolen lyser stark men Maja deppar. Hon fick just veta att hon inte fick godkänt på matteprovet. För att ha en chans att klara nationella behöver hon plugga extra. Men det är svårt att plugga när man inte förstår. Sam försöker muntra upp Maja genom att dra igång ett odlingsprojekt. Mitt i alltihop inser Maja att matten faktiskt går att använda i verkliga livet. Och att det kanske finns fler som inte förstår. När du känner att skolan är svår, är det lätt att låta annat ta över. Och det är jobbigt att berätta att man inte förstår när alla andra verkar göra det. I den här vardagsbaserade lättlästa feelgood-serien finns det värmande vänskap och gemenskap som gör hela skillnaden. Som alltid med mycket kreativitet och pyssel! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 80070795412
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 80070795414
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Hegas-nivå: 3

Härtill kompletterande material på internet

Vårsolen lyser stark men Maja deppar. Hon fick just veta att hon inte fick godkänt på matteprovet. För att ha en chans att klara nationella behöver hon plugga extra. Men det är svårt att plugga när man inte förstår. Sam försöker muntra upp Maja genom att dra igång ett odlingsprojekt. Mitt i alltihop inser Maja att matten faktiskt går att använda i verkliga livet. Och att det kanske finns fler som inte förstår. När du känner att skolan är svår, är det lätt att låta annat ta över. Och det är jobbigt att berätta att man inte förstår när alla andra verkar göra det. I den här vardagsbaserade lättlästa feelgood-serien finns det värmande vänskap och gemenskap som gör hela skillnaden. Som alltid med mycket kreativitet och pyssel! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 13 år

Powered by Koha