Syndetics cover image
Image from Syndetics

David Bowie / text av Maria Isabel Sánchez Vegara ; illustrationer av Ana Albero ; översättning av: Elsie Formgren & Sten Sundström.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Spanish Series: Små människor, stora drömmarPublisher: Stockholm : Bookmark, 2022Manufacturer: Ljubljana, Slovenien : GPS Group, 2022Copyright date: Text: Maria Isabel Sánchez VegaraDescription: 29 onumrerade sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789189585454
Uniform titles:
  • David Bowie Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 781.66092 23
Other classification:
  • uIjz Bowie, David
  • uLz Bowie, David
Summary: En del människor har levt liv som lämnat stora avtryck på eftervärlden - det kan exempelvis vara designers, konstnärer, musiker, forskare, männikorättsaktivister, författare eller äventyrare. De har blivit berömda för sina fantastiska bedrifter, men allt började med att de var barn som hade stora drömmar. David Bowie siktade tidigt mot stjärnorna. Redan som liten var han en naturbegåvning på att sjunga och dansa. Det speciella med David var att han under hela sin karriär alltid tänkte i nya banor. Som vuxen blev han en av de mest hyllade artisterna någonsin med sina fantasifulla shower, sin utstrålning och de fantastiska scenkläderna. Det här är den inspirerande berättelsen om en av musikhistoriens allra starkast lysande stjärnor.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom uIIjz Bowie, David Available 45504428615
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom uIIjz Bowie, David Available 45504428616
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom uIIjz Bowie, David Available 45504428617
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom uIIjz Bowie, David Available 45504428618
Barnbok Slite bibliotek Barn & ungdom uIIjz Bowie, David Available 45504428614
Total holds: 0

Översättning från den engelska utgåvan

En del människor har levt liv som lämnat stora avtryck på eftervärlden - det kan exempelvis vara designers, konstnärer, musiker, forskare, männikorättsaktivister, författare eller äventyrare. De har blivit berömda för sina fantastiska bedrifter, men allt började med att de var barn som hade stora drömmar. David Bowie siktade tidigt mot stjärnorna. Redan som liten var han en naturbegåvning på att sjunga och dansa. Det speciella med David var att han under hela sin karriär alltid tänkte i nya banor. Som vuxen blev han en av de mest hyllade artisterna någonsin med sina fantasifulla shower, sin utstrålning och de fantastiska scenkläderna. Det här är den inspirerande berättelsen om en av musikhistoriens allra starkast lysande stjärnor.

Powered by Koha