Syndetics cover image
Image from Syndetics

Visst kan Sally Säl sova! : sömnkunskap för barnfamiljen / sömncoachen Hanna Bergenkull, Maria Trolle.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2022Description: 59 sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179770594
DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf(yb)
  • Do,u
Summary: Sälen Sally ska lära sig att sova, tryggt och tillräckligt länge. Men trots att det har varit en lång dag på förskolan är Sally inte trött... Tur då att Stora Säl vet hur man kan göra! I den här boken får alla med barn i förskoleåldern en egen guide till bättre sömn. Första delen av boken är en saga att läsa tillsammans med barnen för att förbereda för en god natts sömn. Andra delen innehåller fakta för föräldern om hur sömn fungerar, och handledning under sömnträningen. Boken innehåller också avslappningsövningar för stora och små.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Samtalsböcker Hcf(yb) (Browse shelf(Opens below)) Available 45504429285
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Bilderböcker Hcf(yb) (Browse shelf(Opens below)) Available 45504429286
Total holds: 0

Sälen Sally ska lära sig att sova, tryggt och tillräckligt länge. Men trots att det har varit en lång dag på förskolan är Sally inte trött... Tur då att Stora Säl vet hur man kan göra! I den här boken får alla med barn i förskoleåldern en egen guide till bättre sömn. Första delen av boken är en saga att läsa tillsammans med barnen för att förbereda för en god natts sömn. Andra delen innehåller fakta för föräldern om hur sömn fungerar, och handledning under sömnträningen. Boken innehåller också avslappningsövningar för stora och små.

Powered by Koha