Syndetics cover image
Image from Syndetics

Krigaren / Stefan Ljungqvist.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Väktare & Väsen ; [2]Publisher: Stockholm : B. Wahlströms, 2023Description: 138 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789132216749
DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Svärd mot sköld och spruckna skrik av dödsångest. Raseri. Sista andetagets vrål. Elyssia visste att på slagfältet fanns ingen ära, bara tomhet och sorg. Ett blekt hopp om att kunna ta sig ur mörkret levande med en strimma ljus kvar inom sig. Det var det enda som hade stått mellan henne och galenskapen. Elyssia hade gått ut i krig för en sak hon en gång trodde på, men som visat sig vara osann och orättvis – motsatsen till vad den Renande Flammans Tempelorder skulle stå för. Elyssia flyr från ett fruktansvärt slagfält för att göra upp med sitt förflutna. Det hänger över henne som en tung skugga. Men allt förändras när hennes bror som länge varit försvunnen, plötsligt söker upp henne.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 45505322932
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 45505322933
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 45505322931
Total holds: 0

Svärd mot sköld och spruckna skrik av dödsångest. Raseri. Sista andetagets vrål. Elyssia visste att på slagfältet fanns ingen ära, bara tomhet och sorg. Ett blekt hopp om att kunna ta sig ur mörkret levande med en strimma ljus kvar inom sig. Det var det enda som hade stått mellan henne och galenskapen. Elyssia hade gått ut i krig för en sak hon en gång trodde på, men som visat sig vara osann och orättvis – motsatsen till vad den Renande Flammans Tempelorder skulle stå för. Elyssia flyr från ett fruktansvärt slagfält för att göra upp med sitt förflutna. Det hänger över henne som en tung skugga. Men allt förändras när hennes bror som länge varit försvunnen, plötsligt söker upp henne.

Powered by Koha