Syndetics cover image
Image from Syndetics

52 burgare - och de godaste tillbehören : kött, fisk, vego / Per Ehrlund ; foto: Ulf Huett.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Sundbyberg] : Bokförlaget Semic, [2023]Manufacturer: 2023Description: 124 sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789155271633
Other title:
  • Femtiotvå burgare - och de godaste tillbehören
DDC classification:
  • 641.84 23/swe
Other classification:
  • Qcaa
Summary: Alla uppskattar en god burgare – och de går ju att göra på så många olika sätt! Grillmästaren Per Ehrlund är tillbaka med en hyllning till en av världens mest älskade maträtter och visar hur du kan variera dina burgare i all oändlighet med många spännande smakkombinationer. Vad sägs exempelvis om en burgare med pommes pinnes på, en pulled turkey-burgare med grillad apelsin, eller varför inte en julburgare toppad med rödkålssallad? I boken finner du burgare gjorda på såväl kött och fisk som vegetariska varianter, och självklart de allra godaste tillbehören – dressing, topping och bröd. Ett måste för den burgarfrälsta![Bokinfo]

Alla uppskattar en god burgare – och de går ju att göra på så många olika sätt! Grillmästaren Per Ehrlund är tillbaka med en hyllning till en av världens mest älskade maträtter och visar hur du kan variera dina burgare i all oändlighet med många spännande smakkombinationer. Vad sägs exempelvis om en burgare med pommes pinnes på, en pulled turkey-burgare med grillad apelsin, eller varför inte en julburgare toppad med rödkålssallad? I boken finner du burgare gjorda på såväl kött och fisk som vegetariska varianter, och självklart de allra godaste tillbehören – dressing, topping och bröd. Ett måste för den burgarfrälsta![Bokinfo]

Powered by Koha