52 burgare - och de godaste tillbehören : kött, fisk, vego / Per Ehrlund ; foto: Ulf Huett.
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- text, still image
- unmediated
- volume
- 9789155271633
- Femtiotvå burgare - och de godaste tillbehören
- 641.84 23/swe
- Qcaa
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Hemse bibliotek | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 2024-07-15 | 45505450763 |
Browsing Hemse bibliotek shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Alla uppskattar en god burgare – och de går ju att göra på så många olika sätt! Grillmästaren Per Ehrlund är tillbaka med en hyllning till en av världens mest älskade maträtter och visar hur du kan variera dina burgare i all oändlighet med många spännande smakkombinationer. Vad sägs exempelvis om en burgare med pommes pinnes på, en pulled turkey-burgare med grillad apelsin, eller varför inte en julburgare toppad med rödkålssallad? I boken finner du burgare gjorda på såväl kött och fisk som vegetariska varianter, och självklart de allra godaste tillbehören – dressing, topping och bröd. Ett måste för den burgarfrälsta![Bokinfo]