Syndetics cover image
Image from Syndetics

Det växer saft och sylt överallt : recept och berättelser / My Feldt ; [foto: Linda Lomelino].

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Bonnier fakta, [2023]Manufacturer: 2023Description: 287 sidor illustrationer 27 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178874637
DDC classification:
  • 641.852 23/swe
Other classification:
  • Qcada
Summary: När snön har dragit sig tillbaka och vårens första nässelblad tittar fram börjar den, saft- och syltsäsongen. För du kan använda nästan vad som helst som doftar eller smakar gott (så länge det inte är giftigt), i alla fall om du följer My Feldts recept. Plocka en keps full med bär eller blommor – mer behövs inte, för vem orkar plocka flera kilo? – och koka sylt eller saft. Här finns över 100 recept på allt du kan tänka dig att göra av det som växer i naturen under årets alla månader. Kanske hittar du en variant på din egen favorit från barndomen, eller så provar du något helt nytt – kanske till och med tallkottesylt?[Bokinfo]
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Qca (Browse shelf(Opens below)) Available 45505297991
Bok Bokbussen Vuxen Qca (Browse shelf(Opens below)) Available 45505370049
Total holds: 0

När snön har dragit sig tillbaka och vårens första nässelblad tittar fram börjar den, saft- och syltsäsongen. För du kan använda nästan vad som helst som doftar eller smakar gott (så länge det inte är giftigt), i alla fall om du följer My Feldts recept. Plocka en keps full med bär eller blommor – mer behövs inte, för vem orkar plocka flera kilo? – och koka sylt eller saft. Här finns över 100 recept på allt du kan tänka dig att göra av det som växer i naturen under årets alla månader. Kanske hittar du en variant på din egen favorit från barndomen, eller så provar du något helt nytt – kanske till och med tallkottesylt?[Bokinfo]

Powered by Koha