Drömdjungeln : lugnande godnattsagor för barn som har svårt att somna / Anna Knakkergaard & Julie Dam ; översättning: Sara Jonasson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Danish Publisher: Stockholm : Lind & Co, [2023]Manufacturer: Estland : Italgraf Media, 2023Description: 81 sidor illustrationerContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180185981
Other classification:
  • Hcf
  • Do,u
Summary: Genom avslappnande meditationsövningar får barnet hjälp att bearbeta dagens upplevelser och komma till ro. I sex sagor berättas om djuren i drömdjungeln som av olika anledningar har svårt att sova. Sara Sengångare funderar och oroar sig, Pella Papegoja pratar en massa och känner sig inte alls trött. Tage Tapir har ont i magen och Bea Bladskärarmyra är mörkrädd. Viktor Vrålapa har en massa tankar i huvudet och Jack Jaguar har växtvärk. I sagorna får barnet hjälpa djuren att somna och berättelserna innehåller instruktioner om hur texten ska läsas, så att barnet själv får hjälp att komma till ro i sängen och somna gott.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Samtalsböcker Hcf (Browse shelf(Opens below)) Available 45505371645
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Sagor Hcf (Browse shelf(Opens below)) Available 45505371644
Barnbok Korpens bibliotek Barn & ungdom Hcf (Browse shelf(Opens below)) Available 45505371646
Total holds: 0

Genom avslappnande meditationsövningar får barnet hjälp att bearbeta dagens upplevelser och komma till ro. I sex sagor berättas om djuren i drömdjungeln som av olika anledningar har svårt att sova. Sara Sengångare funderar och oroar sig, Pella Papegoja pratar en massa och känner sig inte alls trött. Tage Tapir har ont i magen och Bea Bladskärarmyra är mörkrädd. Viktor Vrålapa har en massa tankar i huvudet och Jack Jaguar har växtvärk. I sagorna får barnet hjälpa djuren att somna och berättelserna innehåller instruktioner om hur texten ska läsas, så att barnet själv får hjälp att komma till ro i sängen och somna gott.

Powered by Koha