Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer / Herluf Thougaard, Rene Møller Madsen, Julie Just Munch, Anette Kamuk ; översättning och svensk bearbetning av Anna Blücher.
Material type: TextLanguage: Swedish Original language: Danish Publisher: Lund : Studentlitteratur, [2023]Manufacturer: 2023Edition: Tredje upplaganDescription: 459 sidor illustrationer 25 cmContent type:- text
- unmediated
- volume
- 9789144160368
- 579 23/swe
- Uec
- Pmb
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Ue (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80071917579 |
Total holds: 0
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Hur orsakar mikroorganismer sjukdomar som matförgiftning, ebola, borrelia och bandmask? Och hur utnyttjas mikroorganismer som Saccharomyces, E...[Bokinfo]