Bröd / Éric Kayser ; foto: Massimo Pessina ; redigering av recept: Régis Garnaud ; översättning: Johanna Holmberg.
Material type: TextLanguage: Swedish Original language: French Publisher: [Greve] : Legind, 2023Edition: 1. utg., 1 upplDescription: 201 sidor illustrationer 28 cmContent type:- text, still image
- unmediated
- volume
- 9788775374731
- 641.815 23/swe
- Qcae
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Roma bibliotek | Vuxen | Foliant | Qcae | Available | 45505630626 |
Eric Kaysers mycket hyllad bakbok har inspirerat en ny generation av bagare med klassiskt bröd och bakverksrecept. Boken är packad med steg-för-steg-instruktioner och fotografi som avmystifierar även de mest komplexa brödtillverkningsprocesser på en lätt-att-följa och tillgänglig stil. Denna samling av 60 testade recept kommer att bli en oumbärlig resurs för båda nybörjare och erfarna bagare.[Bokinfo]