Syndetics cover image
Image from Syndetics

Gengångaren / Lena Ollmark.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: [Nattlandet] ; [3]Publisher: Stockholm : B. Wahlströms, 2023Description: 261 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789132217326
DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Det sägs att hemsökta platser väcks till liv av hemsökta människor. Skuggor från det förgångna har länge plågat unga i Disby – jagat dem i deras mardrömmar. Det enda som hjälper är att försöka glömma. Men Tess lyckas inte. Hon är fortfarande rädd. Och när en liten flicka plötsligt försvinner kan ingen längre låtsas att allt är som det ska. Högar av förmultnande djur dyker upp i skogarna. Själva naturen verkar skämd och sjuk. Tess och André inser att de en gång för alla måste ta reda på vad som egentligen har hänt i Disby. Är de döda barnen från Nattlandet tillbaka? Vilka är de? Och vad vill de – skada dem eller kanske varna för något som är på väg att hända? Och tänk om det är just sanningen som kommer att hemsöka dig, och ta sig hela vägen in i dina mardrömmar. Vill du då fortfarande veta?
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Burgsviks bibliotek Barn & ungdom Hcg Checked out 2024-08-05 45505830993
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Läskigt Hcg Available 45505830992
Barnbok Slite bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 45505830994
Total holds: 0

Det sägs att hemsökta platser väcks till liv av hemsökta människor. Skuggor från det förgångna har länge plågat unga i Disby – jagat dem i deras mardrömmar. Det enda som hjälper är att försöka glömma. Men Tess lyckas inte. Hon är fortfarande rädd. Och när en liten flicka plötsligt försvinner kan ingen längre låtsas att allt är som det ska. Högar av förmultnande djur dyker upp i skogarna. Själva naturen verkar skämd och sjuk. Tess och André inser att de en gång för alla måste ta reda på vad som egentligen har hänt i Disby. Är de döda barnen från Nattlandet tillbaka? Vilka är de? Och vad vill de – skada dem eller kanske varna för något som är på väg att hända? Och tänk om det är just sanningen som kommer att hemsöka dig, och ta sig hela vägen in i dina mardrömmar. Vill du då fortfarande veta?

Powered by Koha