Syndetics cover image
Image from Syndetics

Vegomat : från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog / Madeleine Landley.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Sundbyberg] : Bokförlaget Semic, [2022]Manufacturer: 2022Description: 110 sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789155271251
DDC classification:
  • 641.5636 23/swe
Other classification:
  • Qcabc
Summary: Vego passar lika bra till vardag som helg och är så mycket mer än en bara bönor och sallad. I denna bok bjuder receptkreatören och matfotografen Madeleine Landley bland annat på vegetariska varianter av vardagsklassiker som schnitzel med mos, pytt i panna, spaghetti med mustig sås, vegogratäng och en krämig stroganoff. Inte heller att förglömma fredagens kryddiga tacos, saftiga burgare och härligt spröda pajer och piroger. Boken innehåller ett femtiotal smakrika recept som är tydligt indelade i kategorierna ovo-vegetariskt, lakto-vegetariskt och veganskt. Att laga gott utan kött är lättare än man kan tro, särskilt med lite hjälp på traven av en inspirerande bok gömd under köksförklädet. Madeleine Landley är receptkreatör och matfotograf och driver en av Sveriges största matbloggar Landleys kök. Vegomat – från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog är hennes tredje bok och här bjuder hon på mustiga vegorätter för både vardag och fest och som får smaklökarna att jubla.

Vego passar lika bra till vardag som helg och är så mycket mer än en bara bönor och sallad. I denna bok bjuder receptkreatören och matfotografen Madeleine Landley bland annat på vegetariska varianter av vardagsklassiker som schnitzel med mos, pytt i panna, spaghetti med mustig sås, vegogratäng och en krämig stroganoff. Inte heller att förglömma fredagens kryddiga tacos, saftiga burgare och härligt spröda pajer och piroger. Boken innehåller ett femtiotal smakrika recept som är tydligt indelade i kategorierna ovo-vegetariskt, lakto-vegetariskt och veganskt. Att laga gott utan kött är lättare än man kan tro, särskilt med lite hjälp på traven av en inspirerande bok gömd under köksförklädet. Madeleine Landley är receptkreatör och matfotograf och driver en av Sveriges största matbloggar Landleys kök. Vegomat – från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog är hennes tredje bok och här bjuder hon på mustiga vegorätter för både vardag och fest och som får smaklökarna att jubla.

Powered by Koha