Den fjärde lärlingen / Erin Hunter ; översättning av Elin Pirttimaa Rosén.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Stjärnornas budskap ; 1 | WarriorsPublisher: Malmö : Bokfabriken, 2023Manufacturer: Falun : ScandBook AB Description: 322 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180313063
DDC classification:
  • 813.6 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Det har förutsagts att Blåtass, Lejonflamma och ytterligare en katt kommer att bära stjärnornas kraft i sina tassar. Fyra krigarklaner har sedan lång tid delat området runt sjön, men en profetia spår att tre Åskklanskatter ska förändra klanernas tillvaro. Blåtass och Lejonflamma vet att de är två av katterna i profetian. Nu måste de vänta på ett tecken från Stjärnklanen, som ska säga dem vem av deras klankamrater som kommer att fullborda profetian. Under tiden är Duvunge och Vinterunge släkt med den store ledaren Eldstjärna redo att bli lärlingar i Åskklanen. En av systrarna har en olycksbådande dröm, som får henne att inse att hon besitter färdigheter som aldrig setts hos någon annan katt. Mitt i en grym årstid som hotar alla fyra klanerna ska band knytas, löften avges och tre unga katter börja nysta i hemligheterna som binder dem samman.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Burgsviks bibliotek Barn & ungdom Slukarböcker Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-03-04 45505681370
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Slukarböcker Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-06-18 45505681369
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Fantastik Hcg (Browse shelf(Opens below)) In transit from Klintehamns bibliotek to Hemse bibliotek since 2024-05-20 45505681371
Total holds: 0

Det har förutsagts att Blåtass, Lejonflamma och ytterligare en katt kommer att bära stjärnornas kraft i sina tassar. Fyra krigarklaner har sedan lång tid delat området runt sjön, men en profetia spår att tre Åskklanskatter ska förändra klanernas tillvaro. Blåtass och Lejonflamma vet att de är två av katterna i profetian. Nu måste de vänta på ett tecken från Stjärnklanen, som ska säga dem vem av deras klankamrater som kommer att fullborda profetian. Under tiden är Duvunge och Vinterunge släkt med den store ledaren Eldstjärna redo att bli lärlingar i Åskklanen. En av systrarna har en olycksbådande dröm, som får henne att inse att hon besitter färdigheter som aldrig setts hos någon annan katt. Mitt i en grym årstid som hotar alla fyra klanerna ska band knytas, löften avges och tre unga katter börja nysta i hemligheterna som binder dem samman.

Powered by Koha