Syndetics cover image
Image from Syndetics

Det vilda smörgåsbordet / Gert Klötzke, Niclas Wahlström ; foto: Per Erik Berglund.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Max Ström, [2023]Manufacturer: 2023Description: 191 sidor illustrationer 27 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789171265883
DDC classification:
  • 641.69 23/swe
Other classification:
  • Qcabd-c
Summary: Smörgåsbord är lika med fest!I boken "Det vilda smörgåsbordet" bjuder mästerkockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström på viltbuffé. Här finns mängder av recept på allt det goda från skog och sjö, som grönsaker, svamp och bär ur den svenska floran och fisk från insjöar och Östersjön. Alla sorters viltkött tillagas på en mängd sätt för att ta tillvara så mycket som möjligt av viltet. Mer klimatsmart kan det inte bli, än att använda våra fantastiska lokala råvaror. Kockarna delar också sina bästa tips på hur man saltar, gravar och röker mat, beskriver hur man gör korv och paté eller lägger in sill och ger förslag på rätter för de olika turerna på ett smörgåsbord. Bjud på en handfull smårätter eller duka upp till kalas. Välkommen till ett vilt smörgåsbord – med guldkant![Bokinfo]

Smörgåsbord är lika med fest!I boken "Det vilda smörgåsbordet" bjuder mästerkockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström på viltbuffé. Här finns mängder av recept på allt det goda från skog och sjö, som grönsaker, svamp och bär ur den svenska floran och fisk från insjöar och Östersjön. Alla sorters viltkött tillagas på en mängd sätt för att ta tillvara så mycket som möjligt av viltet. Mer klimatsmart kan det inte bli, än att använda våra fantastiska lokala råvaror. Kockarna delar också sina bästa tips på hur man saltar, gravar och röker mat, beskriver hur man gör korv och paté eller lägger in sill och ger förslag på rätter för de olika turerna på ett smörgåsbord. Bjud på en handfull smårätter eller duka upp till kalas. Välkommen till ett vilt smörgåsbord – med guldkant![Bokinfo]

Powered by Koha