Syndetics cover image
Image from Syndetics

Ankomsten / Malin Edgren.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Storvikstrilogin ; 1Publisher: Stockholm : B. Wahlströms, 2024Description: 143 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789132216879
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Alla barn har superkrafter. Vilken är din? Och vad skulle du göra om någon ville utnyttja dig för ondskefulla syften?När elvaåriga Yrjös föräldrar plötsligt berättar att familjen ska flytta, rasar tillvaron. Yrjö och lillasyster Tina måste hitta nya kompisar i skolan som ligger i det lilla samhället Storvik. Hur lätt är det, mitt i terminen? Och snart står de inför värre problem än så. Storvik drabbas av ständiga hemska oväder, internet fungerar inte och platsen verkar totalt avskuren från omvärlden. Något är fel och det skrämmer Yrjö mer än han vågar erkänna. Han börjar förstå att Tinas prat om superkrafter, tester och försvunna barn inte bara är fantasier - och att det finns vuxna här som de absolut inte kan lita på. Tillsammans med de nya vännerna Jamila och Simon måste syskonen ta reda på vad som egentligen händer. Det är då allt blir farligt på riktigt.Ankomsten är första delen i en ny spänningstrilogi. En berättelse om vänskap, samarbete och kampen mot en ondska som kräver att barnen måste hitta sina inre superhjältar.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-07-26 45506300364
Barnbok Burgsviks bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 45506300362
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 45506300363
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 45506300361
Total holds: 1

Originalupplaga 2024

Alla barn har superkrafter. Vilken är din? Och vad skulle du göra om någon ville utnyttja dig för ondskefulla syften?När elvaåriga Yrjös föräldrar plötsligt berättar att familjen ska flytta, rasar tillvaron. Yrjö och lillasyster Tina måste hitta nya kompisar i skolan som ligger i det lilla samhället Storvik. Hur lätt är det, mitt i terminen? Och snart står de inför värre problem än så. Storvik drabbas av ständiga hemska oväder, internet fungerar inte och platsen verkar totalt avskuren från omvärlden. Något är fel och det skrämmer Yrjö mer än han vågar erkänna. Han börjar förstå att Tinas prat om superkrafter, tester och försvunna barn inte bara är fantasier - och att det finns vuxna här som de absolut inte kan lita på. Tillsammans med de nya vännerna Jamila och Simon måste syskonen ta reda på vad som egentligen händer. Det är då allt blir farligt på riktigt.Ankomsten är första delen i en ny spänningstrilogi. En berättelse om vänskap, samarbete och kampen mot en ondska som kräver att barnen måste hitta sina inre superhjältar.

Powered by Koha