Airfryer : grundbok med nya och klassiska recept / Britt Andersen ; översättning: Leo Gefvert.
Material type: TextLanguage: Swedish Original language: Danish Publisher: [Stockholm] : Polaris, [2024]Manufacturer: 2024Edition: Första upplaganDescription: 250 sidor illustrationer 26 cmContent type:- text
- unmediated
- volume
- 9789180662031
- 641.77 23/swe
- Qcaat
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Beställd | 45506463455 |
Browsing Korpens bibliotek shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Boken innehåller över hundra recept på allt från snacks, frysmat och förrätter till grönsaker, kött och fisk. Här finns även tips på inställningar, tider och en konverteringstabell från ugn till airfryer. Britt Andersen är Skandinaviens okrönta airfryerdrottning. Här samlar hon sina bästa knep och rätter, vilket gör detta till den definitiva guiden för alla som vill börja använda en airfryer.[Bokinfo]