Airfryer : grundbok med nya och klassiska recept / Britt Andersen ; översättning: Leo Gefvert.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Danish Publisher: [Stockholm] : Polaris, [2024]Manufacturer: 2024Edition: Första upplaganDescription: 250 sidor illustrationer 26 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180662031
DDC classification:
  • 641.77 23/swe
Other classification:
  • Qcaat
Summary: Boken innehåller över hundra recept på allt från snacks, frysmat och förrätter till grönsaker, kött och fisk. Här finns även tips på inställningar, tider och en konverteringstabell från ugn till airfryer. Britt Andersen är Skandinaviens okrönta airfryerdrottning. Här samlar hon sina bästa knep och rätter, vilket gör detta till den definitiva guiden för alla som vill börja använda en airfryer.[Bokinfo]

Boken innehåller över hundra recept på allt från snacks, frysmat och förrätter till grönsaker, kött och fisk. Här finns även tips på inställningar, tider och en konverteringstabell från ugn till airfryer. Britt Andersen är Skandinaviens okrönta airfryerdrottning. Här samlar hon sina bästa knep och rätter, vilket gör detta till den definitiva guiden för alla som vill börja använda en airfryer.[Bokinfo]

Powered by Koha