Historiska smaker från fyra århundranden : svenska handskrivna recept av kvinnor under 1200-, 1600-, 1700- och 1800-talen / Ulrica Söderlind.
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- text
- unmediated
- volume
- 9789187439827
- Historiska smaker från fyra århundraden
- 641.509485 23/swe
- Qca
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 2024-07-30 | 45506463448 |
Browsing Hemse bibliotek shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
På titelsidan felaktigt: "Historiska smaker från fyra århundranden"
En fascinerande värld av historisk matlagning visas i denna bok med handskrivna recept, författade av adelskvinnor under fyra århundrade. Utvalda recept realiserades vid forskningsrestaurangen vid Umeå universitet, vidare via ett arkeologiskt matlagningsexperiment baserat på Cajsa Wargs kokbok.[Bokinfo]