Syndetics cover image
Image from Syndetics

Världens vego : från Slottsträdgården Ulriksdal / Katarina Nordgren ; foto: Tomas Södergren.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Sundbyberg] : Bokförlaget Semic, [2023]Manufacturer: 2023Description: 125 sidor illustrationer 24 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789155272357
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 641.5636 23/swe
Other classification:
  • Qcabc
Summary: Slottsträdgården Ulriksdal utanför Stockholm är en oas för alla som älskar trädgård, inredning och god design, och varje vardag står en överdådig vegetarisk buffé uppdukad i Trädgårdscaféet. Hit kommer såväl småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer för att njuta av soppor, sallader och varmrätter, skapade av Trädgårdscaféets kreativa kockar. Allt lagat av säsongens råvaror och med influenser från världens alla hörn. Nu kan du njuta av den populära vegomaten hemma i köket. Här finns allt från smårätter, soppor, och sallader till varmrätter och desserter. Vad sägs om papa a la huancaina, kassavarot på krispig salladsbädd, gräddig paprikasoppa och tre sorters hummus? Eller varför inte bjuda vännerna på en härlig trerättersmeny med päronsallad, färsgryta med svartkål och nordisk tiramisu. Boken innehåller cirka 75 recept som passar både vardag och fest och blir det rester över är maten lika god att packa ner i lunchlådan till dagen efter. Det här är skribenten Katarina Nordgrens och fotograf Tomas Södergrens femte kokbok i samarbete med kockarna på Trädgårdscaféet där varje vegorätt presenteras med inspirerande och vackra bilder.[Bokinfo]
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Qcabc Checked out 2024-07-17 45506401488
Total holds: 0

Slottsträdgården Ulriksdal utanför Stockholm är en oas för alla som älskar trädgård, inredning och god design, och varje vardag står en överdådig vegetarisk buffé uppdukad i Trädgårdscaféet. Hit kommer såväl småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer för att njuta av soppor, sallader och varmrätter, skapade av Trädgårdscaféets kreativa kockar. Allt lagat av säsongens råvaror och med influenser från världens alla hörn. Nu kan du njuta av den populära vegomaten hemma i köket. Här finns allt från smårätter, soppor, och sallader till varmrätter och desserter. Vad sägs om papa a la huancaina, kassavarot på krispig salladsbädd, gräddig paprikasoppa och tre sorters hummus? Eller varför inte bjuda vännerna på en härlig trerättersmeny med päronsallad, färsgryta med svartkål och nordisk tiramisu. Boken innehåller cirka 75 recept som passar både vardag och fest och blir det rester över är maten lika god att packa ner i lunchlådan till dagen efter. Det här är skribenten Katarina Nordgrens och fotograf Tomas Södergrens femte kokbok i samarbete med kockarna på Trädgårdscaféet där varje vegorätt presenteras med inspirerande och vackra bilder.[Bokinfo]

Powered by Koha