Salt & tahini : gröna rätter att samlas kring / Seiran Poon ; foto: Lennart Weibull.
Material type: TextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Bonnier Fakta, [2024]Manufacturer: 2024Description: 172 sidor illustrationer 27 cmContent type:- text, still image
- unmediated
- volume
- 9789178876617
- Salt och tahini
- 641.303 23/swe
- Qcabc
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcabc (Browse shelf(Opens below)) | Beställd |
Browsing Gråbobiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
I Salt och Tahini delar Seiran Poon med sig av enkla recept på härligt smakrika och kreativa gröna rätter - mat som passar perfekt att samlas kring. Du hittar många smårätter som kan kombineras på olika sätt, varmrätter, sallader, bröd och sött. Här finns också smaksättare och tillbehör (bland annat just tahini) som ger ännu mer smak på det du lagar samt menyförslag för till exempel mitt-i-veckan-häng och middagsbjudningar. Seiran hämtar inspiration från Medelhavsregionen, Mellanöstern, Östasien och Skandinavien när hon skapar recept, en spännande blandning som speglar hennes familjebakgrund och möten med olika kök i världen.[Bokinfo]