The new green salad : växtbaserade och matiga blandningar av härligt näringsrika och läckra gröna råvaror i olika färger, smaker och texturer / Therese Elgquist ; [foto: Fanny Hansson].
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 978-91-7424-631-5
- 91-7424-631-3
- 978-91-7424-974-3
- 91-7424-974-6
- Qcaad
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80060626587 |
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Den nya salladen är en hel måltid gjord på gröna råvaror med kontraster i smak och textur. Salladerna är fria från raffinerat socker och ofta även glutenfria och veganska. Både varma och kalla sallader, tillbehör, dressingar och fröknäcken. Exempel: nudelsallad med tamarifräst tofu, syrad gurka och jordnötsdressing, sötpotatissallad med kantareller, kål och koriandermajonnäs, grönkålspesto med rostade mandlar och basilika- och pecorinokräm.