Ägget / Mats Ekdahl
Material type: TextPublication details: Stockholm Carlsson 2018Description: 271 s. illISBN:- 91-7331-889-2
- 978-91-7331-889-1
- 641 22 (machine generated)
- Qca
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Bokbussen | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80060292431 | |||
Bok | Gråbobiblioteket | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 54571340057 |
Total holds: 0
Browsing Gråbobiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Denna bok är en blandning av äggmatlagning och nyfikenhet på ägg världen runt. Journalisten och författaren Mats Ekdahl förenar sitt intresse och sina studier för och om ägget med dess plats på tallriken och dess roll i konsten. Här får vi bland annat läsa om James Bonds äggröror, Tore Wretmans äggstanning, Picassos spenatägg och Pia Wägners kärleksomelett.