Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker / Allt om mat ; [redaktörer: Ulla Karlström och Cecilia Lundin ; författare konserveringsmetoder: Anna Sjögren] ; [fotograf: Lina Eriksson]
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-1-305694-8
- 978-91-1-305694-4
- 641.34
- Qcad
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Magasin | Magasin | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80049234776 | |||
Bok | Bokbussen | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 52475080297 |
Total holds: 0
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Shelving location: Magasin, Collection: Magasin Close shelf browser (Hides shelf browser)
En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.