Syndetics cover image
Image from Syndetics

Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker / Allt om mat ; [redaktörer: Ulla Karlström och Cecilia Lundin ; författare konserveringsmetoder: Anna Sjögren] ; [fotograf: Lina Eriksson]

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Stockholm Norstedt 2014Description: 231 s. illISBN:
  • 91-1-305694-8
  • 978-91-1-305694-4
Subject(s): DDC classification:
  • 641.34
Other classification:
  • Qcad
Summary: En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Magasin Magasin Qca (Browse shelf(Opens below)) Available 80049234776
Bok Bokbussen Vuxen Qca (Browse shelf(Opens below)) Available 52475080297
Total holds: 0

En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.

Powered by Koha