Allt om mat - stora kokboken / [texter: Ulla Karlström, Cecilia Lundin och Eva Wrede ; vintips: Gunilla Hultgren Karell] ; [foto: Charlie Drevstam]
Material type: TextPublication details: Stockholm Norstedt 2010Edition: 1. upplDescription: 431 s. illISBN:- 91-1-302396-9
- 978-91-1-302396-0
- 641.5
- Qcaa
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Roma bibliotek | Vuxen | Foliant | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 50261940057 |
Total holds: 0
Browsing Roma bibliotek shelves, Shelving location: Foliant, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
En grundkokbok med cirka 600 recept med max åtta ingredienser. Här finns mat för vardag (lätt och snabbt), fredag (festligt), lördag (menyer med tre rätter), söndag (långlagat, menyer med två rätter), fester och kalas, högtider samt skördetid. Även fakta om råvaror, matlagningstekniker m.m.