Maten som botar : minska risken för sjukdomar och håll dig frisk / Per Ove Lind ; [foton: Karin Alfredsson]
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 978-91-1-306397-3
- 91-1-306397-9
- Vmb
- Vcc
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Korpens bibliotek | Vuxen | Gul | Vmb (Browse shelf(Opens below)) | Available | 52805010001 |
Browsing Korpens bibliotek shelves, Shelving location: Gul, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Enligt författaren kan vi genom att utnyttja matens läkande krafter förebygga allvarliga folksjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer, men även magbesvär och kanske också demens och alzheimer. Havre, råg, soja, broccoli, vitlök, tomat, lax och nötter är exempel på mat som kan hjälpa oss att behålla hälsan. Blåbär, baljväxter och avokado är andra liksom våra vanligaste kökskryddor. Näringsfakta, recept och tabeller.