Syndetics cover image
Image from Syndetics

Maten som botar : minska risken för sjukdomar och håll dig frisk / Per Ove Lind ; [foton: Karin Alfredsson]

By: Material type: TextTextPublication details: Stockholm Norstedt 2014Edition: 4. upplDescription: 190 s. illISBN:
  • 978-91-1-306397-3
  • 91-1-306397-9
Subject(s): Other classification:
  • Vmb
  • Vcc
Summary: Enligt författaren kan vi genom att utnyttja matens läkande krafter förebygga allvarliga folksjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer, men även magbesvär och kanske också demens och alzheimer. Havre, råg, soja, broccoli, vitlök, tomat, lax och nötter är exempel på mat som kan hjälpa oss att behålla hälsan. Blåbär, baljväxter och avokado är andra liksom våra vanligaste kökskryddor. Näringsfakta, recept och tabeller.

Enligt författaren kan vi genom att utnyttja matens läkande krafter förebygga allvarliga folksjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer, men även magbesvär och kanske också demens och alzheimer. Havre, råg, soja, broccoli, vitlök, tomat, lax och nötter är exempel på mat som kan hjälpa oss att behålla hälsan. Blåbär, baljväxter och avokado är andra liksom våra vanligaste kökskryddor. Näringsfakta, recept och tabeller.

Powered by Koha