Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga / Jennie Walldén ; [foto: Magnus Skoglöf ; receptgranskning: Victoria Nordström]
Material type: TextPublication details: Stockholm Bonnier fakta 2015 tr. 2016Description: 152 s. illISBN:- 91-7424-462-0
- 978-91-7424-462-5
- 978-91-7424-620-9
- 91-7424-620-8
- 641.595 23/swe
- Qcabd-o
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcabd (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 2024-07-24 | 80049237891 | ||
Bok | Gråbobiblioteket | Vuxen | Qcabd (Browse shelf(Opens below)) | Available | 53063930104 |
Total holds: 0
Asiatiska rätter där råvaror i det svenska köket används tillsammans med asiatiska smaksättare som t.ex. misopasta, gochujang och fisksås. Här finns kimchi, makrill teriyaki, tom kha gai och misobakad pulled pork. Vegetariska rätter, fisk- och skaldjursrätter, olika sorters soppor, kyckling och kött.