al-Ṭabkh al-ʿarabī al-aṣīl : wa-alwān min al-aṭʿimah wa-al-ḥalwá al-ʿālamīyah / Suhá al-Kayyālī
Material type: TextLanguage: Arabic Publication details: Bayrūt [Beirut] al-Muʾassasah al-ʿArabīyah 1990Edition: 2. ṭabʿah jadīdah munaqqaḥah wa-mazīdahDescription: 310 s. illSubject(s): Other classification:- Qcabd-oa=sg
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcabd=sg (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80022855056 |
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | |||||||
Qcabd=mc Tradycyjna kuchnia polska / | Qcabd=mc Polskie potrawy na stołach Europy / | Qcabd=qcc Khwārdamanī kurdī / | Qcabd=sg al-Ṭabkh al-ʿarabī al-aṣīl : wa-alwān min al-aṭʿimah wa-al-ḥalwá al-ʿālamīyah / | Qcabd=sg Maṭbakh Zaynah : wa-ṣifāt min al-Sharq al-Awsaṭ / | Qcabd=utt Türk mutfağı / | Qcabd=vba ʿĀhān thai rot phet / |
Titeln översatt till svenska: Den äkta arabiska matlagningen
Författaren vill med denna välskrivna kokbok bevara de arabiska mattraditionerna: det blir allt vanligare att köpa hem färdiglagad mat. Denna bok ger recept på traditionella rätter och är rikt illustrerad. Här finns drycker, förrätter, huvudrätter, efterrätter och bakverk samt en särskild avdelning med pajer och grönsaker som spelar en viktig roll i det arabiska köket