Agar az Micha bipurs / Vivikā Shūgirin ; [bargardān: Nāmdār Nāṣir Qaṣrī]

By: Sjögren, VivekaContributor(s): Nasser, NamdarMaterial type: TextTextOriginal language: Persian Publisher: Göteborg Nordient 2017Description: 32 sISBN: 978-91-87921-15-5; 91-87921-15-4Uniform titles: Om du skulle fråga Micha Subject(s): Krig | Flykt | Flyktingar | FotbollGenre/Form: BilderböckerOther classification: Hqca(yb) Summary: Bilderbok. Micha lever ett vanligt liv tills kriget kommer. Han och hans familj tvingas gömma sig och sedan lämna allt för att ge sig av till ett annat land. En helt annan värld, där man också väntar, men inte på att få åka hem utan på att få stanna. Som tur är finns även här det som Micha är bäst på - fotboll och matte. Från 6 år.Summary: Micha lever ett vanligt liv tills kriget kommer. Han och hans familj tvingas gömma sig och sedan lämna allt för att ge sig av till ett annat land. En helt annan värld, där man också väntar, men inte på att få åka hem utan på att få stanna. Som tur är finns även här det som Micha är bäst på - fotboll och matte.
List(s) this item appears in: Om krig och flykt för barn och unga
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket
Barn & ungdom ufHqca (Browse shelf) Available 54234760025
Barnbok Hemse bibliotek
Barn & ungdom Bilderböcker ufHqca (Browse shelf) Available 80049947385
Total holds: 0

Bilderbok. Micha lever ett vanligt liv tills kriget kommer. Han och hans familj tvingas gömma sig och sedan lämna allt för att ge sig av till ett annat land. En helt annan värld, där man också väntar, men inte på att få åka hem utan på att få stanna. Som tur är finns även här det som Micha är bäst på - fotboll och matte. Från 6 år.

Micha lever ett vanligt liv tills kriget kommer. Han och hans familj tvingas gömma sig och sedan lämna allt för att ge sig av till ett annat land. En helt annan värld, där man också väntar, men inte på att få åka hem utan på att få stanna. Som tur är finns även här det som Micha är bäst på - fotboll och matte.

Tänkt för: 6-9

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha