Det glömda köket : en bok om att torka, grava, rimma, röka, stoppa korv, marinera, syra, luta, smaksätta olja, vinäger och alkohol & baka knäckebröd och skorpor / Jens Linder ; foto: Nisse Peterson
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-0-010400-0
- 641.4
- Qcaa
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Burgsviks bibliotek | Vuxen | Qcaa | Available | 89017551996 | |||
Bok | Gråbobiblioteket | Vuxen | Qcaa | Available | 89017525948 | |||
Bok | Hemse bibliotek | Vuxen | Qcaa | Available | 89017551950 | |||
Bok | Klintehamns bibliotek | Vuxen | Qcaa | Available | 89017551970 |
Total holds: 0
Författaren, kock och matskribent, skriver om gamla metoder för förädling av matvaror som torkning, gravning, rimning, rökning, marinering, syrning och lutning. Även om att smaksätta brännvin, olja och vinäger, baka knäckebröd och skorpor samt stoppa korv.