Syndetics cover image
Image from Syndetics

Dagen är kommen / Ninni Schulman.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Hagforsserien ; 7:e delenPublisher: Stockholm : Forum, [2021]Manufacturer: 2021Description: 562 sidorContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137150802
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Några dagar före julafton hittas Harry och Inga Tynning brutalt mördade i sitt hem ett par mil norr om Hagfors. Huset är i oreda och det saknas både pengar och smycken. Det äldre paret tycks ha levt ett stillsamt liv och har av allt att döma varken fiender eller ovänner. Polisen, med Christer Berglund och Petra Wilander i spetsen, misstänker att det rör sig om ett rån som spårat ur. Men ju mer de undersöker saken, desto märkligare och obehagligare visar sig fallet vara. Journalisten Magdalena Hansson är tillbaka på jobbet efter en längre tids sjukskrivning och blir snart djupt engagerad i morden som skakar bygden.Den sjunde och avslutande delen i Hagforsserien är en spännande berättelse om utsatthet, botgöring och att till slut försöka försonas med sina livslögner.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Deckare Almedalsbiblioteket Vuxen Deckare Hc Checked out 2024-08-15 56291000430
Deckare Burgsviks bibliotek Vuxen Deckare Hc On hold 56291000431 1
Deckare Bokbussen Vuxen Deckare Hc Checked out 2024-08-23 56291000432
Total holds: 2

Originalupplaga 2021

Serie/fortsättningsarbete: 1. Flickan med snö i håret – 2. Pojken som slutade gråta – 3. Svara om du hör mig – 4. Vår egen lilla hemlighet -- 5. Välkommen hem – 6. När alla klockor stannat – 7. Dagen är kommen

Några dagar före julafton hittas Harry och Inga Tynning brutalt mördade i sitt hem ett par mil norr om Hagfors. Huset är i oreda och det saknas både pengar och smycken. Det äldre paret tycks ha levt ett stillsamt liv och har av allt att döma varken fiender eller ovänner. Polisen, med Christer Berglund och Petra Wilander i spetsen, misstänker att det rör sig om ett rån som spårat ur. Men ju mer de undersöker saken, desto märkligare och obehagligare visar sig fallet vara. Journalisten Magdalena Hansson är tillbaka på jobbet efter en längre tids sjukskrivning och blir snart djupt engagerad i morden som skakar bygden.Den sjunde och avslutande delen i Hagforsserien är en spännande berättelse om utsatthet, botgöring och att till slut försöka försonas med sina livslögner.

Powered by Koha