Bröd : från bagels till tunnbröd / Göran Söderin och George Strachal ; foto: Helén Pe
Material type: TextPublication details: Västerås ICA 2009 tr. 2012Edition: 1. utgDescription: 140 s. illISBN:- 91-534-2895-1
- 978-91-534-2895-4
- Qcae
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcae (Browse shelf(Opens below)) | Available | 89022196981 |
Total holds: 0
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Boken innehåller ca sextio recept på bröd: ljusa bröd som bagels, croissanter och franskt lantbröd, mörka bröd som kavring och danskt rågbröd samt surdegsbröd, knäckebröd och matiga bröd. Ett kapitel beskriver olika mjölsorter och deras egenskaper, olika typer av jäsning m.m. För såväl nybörjaren som den mer erfarne.