Syndetics cover image
Image from Syndetics

Bröd : från bagels till tunnbröd / Göran Söderin och George Strachal ; foto: Helén Pe

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Västerås ICA 2009 tr. 2012Edition: 1. utgDescription: 140 s. illISBN:
  • 91-534-2895-1
  • 978-91-534-2895-4
Subject(s): Other classification:
  • Qcae
Summary: Boken innehåller ca sextio recept på bröd: ljusa bröd som bagels, croissanter och franskt lantbröd, mörka bröd som kavring och danskt rågbröd samt surdegsbröd, knäckebröd och matiga bröd. Ett kapitel beskriver olika mjölsorter och deras egenskaper, olika typer av jäsning m.m. För såväl nybörjaren som den mer erfarne.

Boken innehåller ca sextio recept på bröd: ljusa bröd som bagels, croissanter och franskt lantbröd, mörka bröd som kavring och danskt rågbröd samt surdegsbröd, knäckebröd och matiga bröd. Ett kapitel beskriver olika mjölsorter och deras egenskaper, olika typer av jäsning m.m. För såväl nybörjaren som den mer erfarne.

Powered by Koha