Syndetics cover image
Image from Syndetics

Dottern / Anne B. Ragde ; översättning: Margareta Järnebrand.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Norwegian Publisher: Stockholm : Forum, [2021]Manufacturer: 2021Description: 295 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137159515
Uniform titles:
  • Datteren Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.82374 23/swe
Other classification:
  • Hce
Summary: Sjätte boken i succéserien om släktgården Neshov. En gripande och underhållande familjekrönika där allvar och sorg möter humor och värme. Torunn har funnit sig till rätta på släktgården och efter farbror Margidos död har hon tagit över begravningsbyrån och driver den på egen hand. När hon till och med vill byta efternamn till Neshov, raseras den uppbyggda relation hon har till modern. Snart ska farbror Erlend komma på besök, vilket Torunn fruktar. När hennes gamla kärlek Kai Roger dyker upp med två grisar brister det för henne. Torunn är klar med grisar, klar med Erlend och klar med Kai Roger. Men så träffar hon prästen Frank och blir förälskad. Hela livet har hon flytt – kanske är det dags att stå upp för sig själv och våga välja kärleken.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56450560154
Bok Bokbussen Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56450560155
Bok Burgsviks bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56450560156
Bok Hemse bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56450560153
Bok Korpens bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56450560152
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Sjätte boken i succéserien om släktgården Neshov. En gripande och underhållande familjekrönika där allvar och sorg möter humor och värme. Torunn har funnit sig till rätta på släktgården och efter farbror Margidos död har hon tagit över begravningsbyrån och driver den på egen hand. När hon till och med vill byta efternamn till Neshov, raseras den uppbyggda relation hon har till modern. Snart ska farbror Erlend komma på besök, vilket Torunn fruktar. När hennes gamla kärlek Kai Roger dyker upp med två grisar brister det för henne. Torunn är klar med grisar, klar med Erlend och klar med Kai Roger. Men så träffar hon prästen Frank och blir förälskad. Hela livet har hon flytt – kanske är det dags att stå upp för sig själv och våga välja kärleken.

Li

Powered by Koha