Saffran : historien om världens mest förföriska krydda / Pat Willard ; översättning: Joachim Retzlaff
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-37-11913-3
- Secrets of saffron
- Qca
- Pmbba:k
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Magasin | Magasin | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 89013488103 |
Total holds: 0
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Shelving location: Magasin, Collection: Magasin Close shelf browser (Hides shelf browser)
Om hur saffran odlas o plockas, om handeln genom tiderna o om hur man använt o använder denna krydda. Recept på maträtter från olika tider o kulturer, t.ex. saffransförgylld svan från 1300-talet, saffranskaka o kur mot melankoli från 1700-talet.