Syndetics cover image
Image from Syndetics

Svenska bärboken : våra bär i historien, naturen och matlagningen : med över 300 recept / Inger Ingmanson, Pelle Holmberg ; foto: Anders Pedersen

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Stockholm Prisma 2002Edition: 2., omarb. upplDescription: 183 s. illISBN:
  • 91-518-3815-X
Subject(s): DDC classification:
  • 641.347 23/swe
Other classification:
  • Qca
  • Ufab
Summary: Ca fyrtio vilda o odlade ätliga bär presenteras - biologi, utbredning, ekologi, användningsområden o vad man gjorde av bären förr. Olika konserveringsmetoder o recept på marmelad, dressing, sallader, inläggningar, maträtter, bakverk o drycker med bär.

Föregående upplaga med titeln: Stora bärboken

Ca fyrtio vilda o odlade ätliga bär presenteras - biologi, utbredning, ekologi, användningsområden o vad man gjorde av bären förr. Olika konserveringsmetoder o recept på marmelad, dressing, sallader, inläggningar, maträtter, bakverk o drycker med bär.

Powered by Koha