Smak av Gotland / Marita Jonsson, Fredrik Malmstedt, Laila Löfkvist ; foto: Bruno Ehrs
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-534-3456-0
- 978-91-534-3456-6
- Qcaa
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tryck | Biblioteket Gotlands Museum | GOTMUS | Gotlandica | Ncbf (Qc) (Browse shelf(Opens below)) | Available | 175/17 | |||
Bok | Burgsviks bibliotek | Vuxen | Gotlandica | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 50115260022 |
Total holds: 0
Browsing Burgsviks bibliotek shelves, Shelving location: Gotlandica, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
En bok om Gotland med recept med gotländska råvaror. På Gotland växer grönsaker av många slag, inklusive sparris och tryffel. Får och nötdjur hålls på naturbetesmarker, gårdsmejerier tillverkar ostar på ko-, får- och getmjölk, spannmål förädlas och i havet finns strömming, lax, flundror och piggvar.