Socker och fett på gott och ont / Charlotte Erlandson-Albertsson
Material type: TextPublication details: Västerås ICA 2004Description: 202 sISBN:- 91-534-2495-6
- 612.015
- Vcbb
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Vc (Browse shelf(Opens below)) | Available | 89016095283 | |||
Bok | Klintehamns bibliotek | Vuxen | Vc (Browse shelf(Opens below)) | Available | 89016212571 |
Total holds: 0
Browsing Klintehamns bibliotek shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Författaren, professor i cell- och molekylärbiologi, skriver om aptit i allmänhet och smaken för, och suget efter, fett och socker i synnerhet samt om hur detta påverkar människan. Om biologins oförmåga att anpassa sig till vår kulturs överflöd och om vägar till ett balanserat ätande.