Matmolekyler : kokbok för nyfikna / Lisa Förare Winbladh, Malin Sandström ; [illustrationer: Jenny Mörtsell].
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-534-3724-1
- 978-91-534-3724-6
- Qca
- Pmbb
- Uce
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Magasin | Magasin | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 50824200022 |
Total holds: 0
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Shelving location: Magasin, Collection: Magasin Close shelf browser (Hides shelf browser)
En bok om matlagning som tar sin utgångspunkt i vad som egentligen händer vid matlagning - när man steker, friterar, marinerar, gravar och fryser in. Även om smaksinnet, hur man smaksätter och hur våra smakminnen och förväntningar påverkar smakupplevelsen. Recept.