Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog / Mats-Eric Nilsson ; [fackgranskning: Richard Tellström]
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-7037-735-9
- 978-91-7037-735-8
- 664 23/swe
- Qca
- Pmbb
- Qmb
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Magasin | Magasin | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80045110326 |
Total holds: 0
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Shelving location: Magasin, Collection: Magasin Close shelf browser (Hides shelf browser)
En granskning av restaurangbranschen. I en vanlig butik kan konsumenten läsa innehållsförteckningen, men i restaurangen har man ingen aning om vad som ligger på tallriken. Om matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger. Även historiska tillbakablickar.