Bröd / Éric Kayser ; foto: Massimo Pessina ; redigering av recept: Régis Garnaud ; översättning: Johanna Holmberg.
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- text, still image
- unmediated
- volume
- 9788775374731
- 641.815 23/swe
- Qcae
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Roma bibliotek | Vuxen | Foliant | Qcae (Browse shelf(Opens below)) | Available | 45505630626 |
Browsing Roma bibliotek shelves, Shelving location: Foliant, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Eric Kaysers mycket hyllad bakbok har inspirerat en ny generation av bagare med klassiskt bröd och bakverksrecept. Boken är packad med steg-för-steg-instruktioner och fotografi som avmystifierar även de mest komplexa brödtillverkningsprocesser på en lätt-att-följa och tillgänglig stil. Denna samling av 60 testade recept kommer att bli en oumbärlig resurs för båda nybörjare och erfarna bagare.[Bokinfo]