Såser / Myllymäki ; [fotografi: Charlie Drevstam] ; [text: Alf Tumble].
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-27-13601-9
- 978-91-27-13601-4
- 641.814 23
- Qcaaf
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 2022-06-01 | 80062689503 |
Total holds: 0
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Boken innehåller recept och tekniktips på olika varianter av såser som man kan tänkas behöva för att kunna laga och äta mat hemma. Från vit- och rödvinssås, löksås och bearnaisesås till kalla såser, vinägretter, salsor och efterrättssåser. Tommy Myllymäki vann Årets kock 2007 och tog silver i Bocuse d'Or 2011.