Det glömda köket : en bok om att torka, grava, rimma, röka, stoppa korv, marinera, syra, luta, smaksätta olja, vinäger och alkohol & baka knäckebröd och skorpor / Jens Linder ; foto: Nisse Peterson
Material type: TextPublication details: Stockholm Bonnier 2005Description: 183 s. illISBN:- 91-0-010400-0
- 641.4
- Qcaa
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Burgsviks bibliotek | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 89017551996 | |||
Bok | Gråbobiblioteket | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 89017525948 | |||
Bok | Hemse bibliotek | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 89017551950 | |||
Bok | Klintehamns bibliotek | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 89017551970 |
Total holds: 0
Browsing Hemse bibliotek shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Författaren, kock och matskribent, skriver om gamla metoder för förädling av matvaror som torkning, gravning, rimning, rökning, marinering, syrning och lutning. Även om att smaksätta brännvin, olja och vinäger, baka knäckebröd och skorpor samt stoppa korv.