Syndetics cover image
Image from Syndetics

Det glömda köket : en bok om att torka, grava, rimma, röka, stoppa korv, marinera, syra, luta, smaksätta olja, vinäger och alkohol & baka knäckebröd och skorpor / Jens Linder ; foto: Nisse Peterson

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Stockholm Bonnier 2005Description: 183 s. illISBN:
  • 91-0-010400-0
Subject(s): DDC classification:
  • 641.4
Other classification:
  • Qcaa
Summary: Författaren, kock och matskribent, skriver om gamla metoder för förädling av matvaror som torkning, gravning, rimning, rökning, marinering, syrning och lutning. Även om att smaksätta brännvin, olja och vinäger, baka knäckebröd och skorpor samt stoppa korv.

Författaren, kock och matskribent, skriver om gamla metoder för förädling av matvaror som torkning, gravning, rimning, rökning, marinering, syrning och lutning. Även om att smaksätta brännvin, olja och vinäger, baka knäckebröd och skorpor samt stoppa korv.

Powered by Koha